Ovdje ste:: Lifestyle Auto Novosti ASA Auto predstavila nove usluge
 
 

ASA Auto predstavila nove usluge

Ispis

Produžena garancija za Volkswagen, Audi, Seat i Škoda vozila, garancija mobilnosti Škoda vozila, ugradnja sistema za određivanje pozicije na zemlji (GPS – Global Positioning System) i ugradnja autoplina nove su usluge ASA Auta predstavljene novinarima u Sarajevu.

Novinari su bili u prilici da provjere vozila sa autoplinom koje su ugradili certificirani majstori u ovlaštenom servisu kao garant sigurnosti usluge. Sa nestabilnim tržištem nafte, autoplin je sve poželjniji što pokazuje i ponuda na oko 120 benzinskih pumpi od 800 u Bosni i Hercegovini.

ASA Auto u budućnosti će pružati četverogodišnju produženu garanciju kupcima Audija, Seata, Škode i Volkswagena koja podrazumijeva redovno održavanje automobila u ovlaštenim servisima ovih brendova, a sve u suradnji sa ASA Osiguranjem. Kupovinom novog Škoda vozila kao i redovnim servisiranjem vozila u ovlaštenom Škoda servisu klijenti postaju korisnici Garancije Mobilnosti, najnovije usluge ASA Auta koja im omogućava 24-satnu besplatnu uslugu pomoći na cesti. Sistem za praćenje pozicije automobila na zemlji sigurnost vozila diže na viši stepen omogućavajući stalni nadzor vozila.

 auto.ba

 
 
 
 

CB Login