Ovdje ste:: SOLidarnost Pomoć pred Ramazan
 
 

Pomoć pred Ramazan

Ispis
Već nekoliko puta džematlije džemata Selimovići, ali i pojedinci iz drugih mjesta uključuju se u akciju prikupljanja sredstava za kupovinu potrebnih namirnica za povratnike u grad Zvornik.

I ovom prilikom je prikupljeno dosta sredstava tako smo da ovoj porodici kupili preko 200 kg brašna, higijenski materijal, i ostale potrepštine za domaćinstvo. nešto novca ostavljeno je da se plati struja, i da se kupe knjige djeci za školu. Znamo da ovo neće trajno riješiti probleme ove ni brojnih drugih porodica, pa ćemo pratiti njihove potrebe i u narednom periodu, a i ostale koji su u mogućnosti pozivamo da svojim prilozima pomognu da ovakve porodice što lakše prežive ovu krizu, i da budu od onih koji vraćaju osmijeh na lica ove djece.

Spreman sam one koji su voljni pomoći povezati sa ljudima kojima je potrebna pomoć, kako bi oni lično bili upoznati sa njihovim stanjem i lično uručili pomoć bilo koje vrste. Darežljivost je osobina stanovnika Dženneta, pa neka nam Allah dž.š. podari nafake i želje da dijelimo i pomažemo drugima. Amin!
H. Pašić, Džemat Selimovići
 
 
 
 

CB Login