Ovdje ste:: Sport Fudbal Halilović demantovao interes Partizana
 
 

Halilović demantovao interes Partizana

Ispis

Danas se u Sarajevu okuplja Olimpijska reprezentacija BiH koja će 16. decembra odigrati prijateljski meč sa Poljskom. Naš Emir Halilović (Brko) je jedan od boljih igrača ekipe.


Tekst preuzet sa Sportsport.ba.

Premda su se posljednjih dana pojavile špekulacije da je za mladog nogometaša Zvijezde Emira Halilovića unosnu ponudu poslao beogradski Partizan, on je potvrdio da su to samo priče. Halilović je jedan od najboljih igrača gradačačke Zvijezde u prvom dijelu sezone, a dokaz tome je i poziv u Olimpijsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, s kojom već danas ima okupljanje u Sarajevu.

"Evo, baš se spremam za Sarajevo na okupljanje Olimpijske reprezentacije. Radujem se tome, ponosan sam što sam među igračima koje je pozvao selektor Husref Musemić", kazao je Halilović u razgovoru za SportSport.ba, a odmah smo ga upitali za špekulacije o Partizanu.

"Čitao sam i sam nešto o tome da me želi dovesti Partizan iz Beograda. Šta mislim o tome? Cirkus... Kakav Partizan. Doista je to za nepovjerovati, ali to je tako, ljudi svašta pričaju. Nema konkretnih ponuda, nešto se priča, ali već znate kako to ide. Volio bih ostati u Gradačcu".

Za informaciju o Partizanu kontaktirali smo i šefa stručnog štaba NK Zvijezda, Dragana Jovića, koji nam je također potvrdio da su to samo priče bez osnova.

"O tome ne znam ništa, jedina je istina da u klub trenutno nije stigla niti jedna zvanična ponuda za bilo kojeg igrača Zvijezde", rekao nam je Jović.

 
 
 
 

CB Login